Rešenja
Tehnologija se razvija. Mi idemo u korak.
Pratimo globalne trendove zbog Vas

Moćna stopa razvoja koju pružaju moderne informacione tehnologije je najbrže rastuća sila savremenog sveta. Murov zakon, za koji se već decenijama ispostavlja da je tačan, predviđa dupliranje procesorskih moći naših računara i uređaja svake dve godine. Naš cilj, u OpenLink Grupi, je da svakodnevno pronalazimo odgovore na pitanja — šta ovaj eksponencijalni rast sada omogućava?

Paketi rešenja OpenLink Grupe temelje se na tim odgovorima. Sarađujemo sa velikim brojem kompanija koje se oslanjaju na najnoviju cutting-edge tehnologiju, kako bi stekli prednost nad konkurencijom i obezbedili najbolje iskustvo korisnicima. Poslovanje koje se oslanja na tradicionalne modele ubrzano oseća posledice zanemarivanja potrebe za implementacijom savremenih informacionih tehnologija. Deleći sa Vama našu ekspertizu i iskustvo u oblastima koje uključuju upravljanje sa velikim količinama podataka (big data), detaljnom analitikom i intelligence gathering metodama, ali i rešenjima migracije i projektovanja cloud infrastrukture, želimo da Vam pomognemo da budete lider među konkurencijom.

Ukoliko ste zainteresovani da pomoću nekog od naših rešenja započnete proces transformacije i unapređivanja Vašeg poslovanja, pogledajte našu ponudu ispod i prelistajte naš portfolio kako biste pronašli rešenje koje Vam odgovara i upoznali se sa nekim od primera našeg rada. Naravno, biće nam zadovoljstvo da stupimo u kontakt sa Vama i prodiskutujemo o savršenom planu za Vaše potrebe — kontaktirajte nas.

Rešenja
Cloud
Nudimo migraciju postojećih i razvoj novih servisa koji operiraju na cloud serverima, što otvara nove mogućnosti u smislu skalabilnosti, održivosti, performansi i lakoće korišćenja Vaših sistema.

Big Data
Uz našu ekspertizu u prikupljanju, skladištenju i obradi velikih količina podataka, možete otkriti nove obrasce ponašanja Vaših korisnika, što Vam omogućava da otkrijete nove trendove poslovanja.

Analytics
Naša rešenja u oblasti poslovne analitike Vam omogućavaju da odluke koje donosite u vezi Vašeg poslovanja budu zasnovane na relevantnim podacima i informacijama koji su nedvosmisleni i precizni.