Marketing i oglašavanje: Projektujemo ljudske priče
Navigacija: Home \ Šta radimo \ Marketing i oglašavanje
Projektujemo ljudske priče

Gotovo je sigurno da smo u mogućnosti da držimo pažnju i održavamo ubedljivu priču. Sa sjajnom pričom, možemo da izazovemo veliki spektar emocija, bez obzira na to da li je u pitanju empatija, bes, saosećanje ili čista radost, koji može prirodno da uvuče ljude i motiviše ih da delaju.

Ali u OpenLink Grupi, nikad ne shvatamo pripovedanje jednostrano. Koristimo naše uvide da osmislimo iskren narativ koji ne samo da duboko odjekuje u umovima ljudi, nego ih inspiriše da učestvuju u njegovom razvoju. Kada transformišemo komunikaciju u saradnju i razgovor, ona ostavlja dubok utisak na brend i samu suštinu vašeg biznisa.

Integrisane kampanje

Ovo je momenat u kome se naše istraživanje isplati. Uzimamo ono što smo naučili, i sa vašim ciljem na umu, umemo da osmislimo priču koja zainteresuje potrošače na značajan način kroz različite kanale komunikacije, pa čak i kroz godine.

Sadržaj

Kada su ljudi emocionalno investirani u Vaš narativ, želećete da interaguju. Razvijamo stalan sadržaj u više oblika koji nagrađuje potrošače za njihovu pažnju i inspiriše ih da učestvuju.

Medijske usluge

Vlasnički, plaćeni ili zasluženi, pomoći ćemo Vam da izvučete maksimum iz svojih medija tako što ćemo osigurati da je Vaš narativ obogaćen na svakom koraku. Što više proširimo naš doseg, Vaš uticaj postaje jači.

Socijalna strategija

Fokusiramo se na najuticajniju priču koju imate — kako Vaš brend donosi pravu vrednost ljudima. Definišemo najbolju verziju te priče i pomažemo joj da se odvija na pravom mestu u pravo vreme za Vašu publiku.

Odnosi s javnošću

Predano i posvećeno radimo kako bismo Vaše ime doveli ispred pravih potrošača, ali to nije sav publicitet koji Vam je potreban. Kako bismo privukli medije, investitore i partnere, osmišljavamo najbolje načine da pojačamo Vašu poruku.

Odanost

Kada razvijamo dugoročni odnos sa klijentima, naš cilj je da se povežemo na način koji po prirodi vodi do promovisanja brenda.