Usluge
Analiziramo promene. Stvaramo šanse.
Želimo da Vam olakšamo poslovanje

Šta razlikuje zaista vrhunske proizvode od onih osrednjih? OpenLink Grupa je tu da Vam pokaže ovu razliku. Od softverskih paketa sa malim brojem funkcija koje koristi nekolicina korisnika, preko kompleksnih rešenja visokog kapaciteta, marketinških kampanja i vođenja naloga na društvenim mrežama, pa sve do naprednih usluga iz oblasti digitalne forenzike — trudimo se da u svemu što radimo postignemo maksimalan kvalitet, brzinu, bezbednost i fleksibilnost, ispoštujemo Vaše zahteve, izađemo u susret svim rokovima i pružimo Vam podršku u svakoj fazi implementacije.

Naš tim inženjera, softverskih arhitekta, marketinških stručnjaka i rukovodilaca projekata sa iskustvom u širokom spektru oblasti će se pobrinuti da održimo sva ova obećanja, i mnogo više od toga. Pogledajte naš portfolio kako biste stekli sliku o našem dosadašnjem radu, i kontaktirajte nas kako bismo se upoznali, porazgovarali o Vašem projektu i zajedno se dogovorili o njegovim detaljima.

Usluge
Dizajn i razvoj
Uz kompletne usluge projektovanja i razvoja web sajtova, mobilnih aplikacija i aplikativnog softvera, osiguraćemo savremenost Vaše firme u dinamičnom i brzo pokretljivom svetu informacionih tehnologija.

Kreativne usluge
U oblasti kreativne industrije, naša ponuda će Vam pomoći da javno lice Vaše firme bude shvaćeno na adekvatan, profesionalan način i povećati poverenje koje Vaši klijenti imaju prema Vama.

Marketing i komunikacije
Marketinške usluge OpenLink Grupe karakterišu se inovativnošću, savremenošću i konkurentnošću koje nastaju kao rezultat pažnje koju posvećujemo kampanjama, identitetima i sadržajima koje razvijamo.

Informaciona bezbednost
Informaciono-bezbednosni aspekt Vašeg poslovanja u potpunosti je pokriven uslugama koje nudimo u ovoj oblasti. Zajedno sa Vama možemo osigurati bezbednost Vaših podataka, sistema i infrastrukture.

Poslovna inteligencija
Kroz usluge poslovne inteligencije OpenLink Grupe, otvorićemo Vašoj firmi put ka novim mogućnostima i prilikama koje se mogu otkriti samo profesionalnom i pažljivom analizom podataka o Vašem poslovanju.

Konsalting i podrška
S obzirom na to da prepoznajemo promenljivost indsutrije unutar koje radimo, naše usluge konsaltinga i podrške namenjene su specifičnijim vidovima saradnje sa Vama koje Vam mogu pomoći na mnogo načina.